Kaartverkoop: online en in de winkel!

Toegangskaarten kopen

Kaarten in de voorverkoop kosten €10 en zijn online verkrijgbaar via de onderstaande links. Om kaarten online te bestellen hoeft u geen account aan te maken en kunt u betalen via IDeal.

Klik op de datum van uw voorkeur. De voorstellingen zijn voorbij en de verkoop is gesloten.

* verkrijgbaar tot 14u op de dag van de voorstelling.

Kaarten kopen in de winkel

In de winkel** start de kaartverkoop vanaf 1 september. De kaarten zijn dan verkrijgbaar bij Tonny Willemsen en Jumbo Eijsermans. Aan de zaal kost een kaartje €12.50. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar de voorstelling onder begeleiding van een volwassene. Kaarten kunnen niet geretourneerd worden.

** Kaarten gekocht in de winkel (Tonny Willemsen of Jumbo Eijsermans) zijn alle uitvoeringen geldig maar geven slechts eenmaal toegang.

‘Malle fratsen’ op het toneel!

Op 12, 13, 19 en 20 oktober spelen wij voor jullie de hilarische voorstelling “Malle fratsen”. Geschreven door Nico Torrenga. De regie is in handen van Monique van Hout en Martijn Derksen. In deze voorstelling spelen mee: Ellen Laurenssen, Carin Kuijpers***, Wendy Bens***, Menno Hendriks, Annelies Vollenberg, Jorg Maurix en Michie Maarschalkerweerd. Graag tot dan!

*** Carin en Wendy spelen beide in twee van de vier voorstellingen mee. Wendy speelt zaterdag 13 oktober en vrijdag 19 oktober. Carin speelt op vrijdag 12 oktober en zaterdag 20 oktober.

Korte inhoud ‘Malle fratsen’

Deze nieuwste productie van Excelsior gaat over Jaap Geertsema. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij leeft als een (verwaarloosde) vrijgezel. Als hij op een ochtend, met een flinke kater, wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volkomen verbijsterd. Als er die dag meerdere vrouwen in zijn woonkamer verschijnen en dan ook nog zijn bemoeizuchtige zus langs komt, is hij het spoor volledig bijster. Kan Jaap blijven genieten van het vrijgezellen bestaan, of moet hij net als tijdens zijn huwelijk, luisteren naar de vrouw(en)?