Toneelvereniging Excelsior bruist van energie voor nieuw toneeljaar.

De leden van toneelvereniging Excelsior zijn met bruisende energie begonnen aan het nieuwe Toneeljaar 2021-2022. We hebben lang moeten wachten om weer bij elkaar te mogen komen maar gelukkig is het nu zover en kunnen we starten met de repetities van het toneelstuk wat al anderhalf jaar op de plank ligt. De uitvoeringen zijn daarom verschoven naar een ander seizoen nl in de lente en wel op:

1 – 2 april en 8 – 9 april 2022.

Ook deze keer is er weer gekozen voor een klucht waarbij veel gelachen kan worden. De rollen zijn inmiddels verdeeld en gaan de komende weken vorm krijgen in typetjes die gaan leven en onder de huid van de speler kruipen. Als “niet” speler kan ik zeggen dat dit een hele kunst is waar onze leden elkaar in ondersteunen en stimuleren. Een mooie club. Een van onze nieuwe leden, Nellie van den Elzen die sinds 2019 mee heeft gekeken bij Excelsior gaat in 2022 haar speeldebuut maken. Zij schrijft: Erg leuk vind ik het dat ik nu ook mee kan doen in het nieuwe toneelstuk. Voorheen heb ik verschillende jaren meegedaan met het cabaret dus dit is een mooi alternatief.

Meer geheimen over het nieuwe stuk ga ik nu nog niet prijsgeven, dus hou onze berichten in Ut Rookelijzer en op Social media zoals Instagram/Facebook en onze website excelsiorzeeland.nl in de gaten en noteer de uitvoerdata alvast in uw agenda.