Rijen en Vrijen (2004)

Auteur: Ray Cooney | Verhaal: John Smeets, een taxichauffeur woont met zijn vrouw in Schaijk maar…hij heeft ook nog een appartement en een vrouw in Zeeland. Hij is een succesvolle, zij het vermoeide, bigamist die dankzij een ingenieus codesysteem zijn twee levens uit elkaar kan houden.

Op een dag wordt hij betrokken bij een overval op een oude dame en belandt hij in het ziekenhuis. In een verwarde toestand vernoemt hij zijn twee adressen en de moeilijkheden beginnen. In de daarop volgende chaos die ontstaat, geraakt onze chauffeur meer dan in de problemen. Samen met zijn vriend Stan, die tevens zijn buur is, probeert hij moedig af te rekenen met de eindeloze, maar goedbedoelde bezoeken van de politie en probeert hij zijn twee echtgenotes die over hun toeren zijn en steeds meer geërgerd geraken te sussen. Daarbij krijgt hij nog het bezoek van zijn homofile buur en van een reporter. Zal onze taxichauffeur een uitweg vinden? Of zal hij de waarheid moeten opbiechten?

Regie: Marianne van de Wetering | Spelers: Marieke Laurenssen, Jolanda Pluk, Mark Kusters, Toos van de Hei, Corne Danen, Koos Dekkers, Tinus Laurenssen, Arno van de Valk. | Data: 19, 26, 27 November 2004 |Locatie: Zaal de Heische Tip

Licht en geluid: Maarten van den Elzen | Souffleuse: Rian Merx, Patricia Verstraten, Hannie Kanters

>>> Voor foto’s van deze en andere uitvoeringen (2000-2004) klik hier. <<<<<