In memoriam: Toos van de Hei

-Foto: Landerd Fotografie / Marc van Zuylen – 2012 (voorstelling: Ahaa!)-

Op 31 maart 2017 is Toos van de Hei ons ontvallen. Wij wensen haar familie en nabestaanden veel sterkte met dit verlies. Ook de leden van de toneelvereniging zijn stil geworden van dit droevige bericht. Toos was een fantastische speelster die een veelvoud aan rollen met volle overgave heeft vertolkt; van een dronken schoonmoeder, tot aan een zelfingenomen detective.

Achter de schermen en op onze oefenavonden genoot Toos met volle teugen. Altijd met belangstelling naar één ieder van ons , maar vooral grappend om komische scenes. Ze vond het heerlijk als haar familie en vaste schaar fans in de zaal zaten. De rollen zette ze op eigen, prachtige wijze neer. In de vele kluchten waarin ze heeft gespeeld speelde ze de sterren van de hemel en door haar soms scherpe grappen en humor is er veel gelachen. Net voor we op de planken gingen, had jij die persoonlijke brief met een aandenken. Voor ieder apart , met veel aandacht en liefde gemaakt.

Onze groep is heel hecht en dat is ook de verdienste van Toos. Toos, je bent een onmiskenbaar onderdeel van de club en dat zal je ook blijven. Dit jaar 100 jaar Excelsior, de club waar jij zo’n groot hart voor had. We zullen je missen op de planken, maar je bent er in onze gedachte altijd bij. Je blijft in onze herinnering als een echte positieve doorzetter met een hart vol liefde. Rust zacht lieve Toos , we maken een hele diepe buiging voor jou !

14444649_10209195372393060_8022253443441305218_o