Malle Fratsen (2018)

Malle Fratsen poster

Auteur & Synopsis

Auteur: Nico Torrenga | Verhaal: MALLE FRATSEN gaat over Jaap Geertsema. Zijn vrouw heeft hem verlaten en hij leeft als een (verwaarloosde) vrijgezel. Als hij op een ochtend, met een flinke kater, wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volkomen verbijsterd.

Als er die dag meerdere vrouwen in zijn woonkamer verschijnen en dan ook nog zijn bemoeizuchtige zus langs komt, is hij het spoor volledig bijster. Kan Jaap blijven genieten van het vrijgezellen bestaan, of moet hij net als tijdens zijn huwelijk, luisteren naar de vrouw(en)?

Regie, Spelers, Data en Locatie

Regie: Monique van Hout en Martijn Derksen. | Spelers: Ellen Laurenssen, Carin Kuijpers*, Wendy Bens*, Menno Hendriks, Annelies Vollenberg, Jorg Maurix en Michie Maarschalkerweerd. | Data: 12, 13, 19 en 20 oktober 2018 | Locatie: Zaal de Heische Tip, Zeeland (Noord – Brabant) | Artwork door: Martijn Derksen en Truus van der Loop.

* Carin en Wendy spelen beide in twee van de vier voorstellingen mee. Wendy speelt zaterdag 13 oktober en vrijdag 19 oktober. Carin speelt op vrijdag 12 oktober en zaterdag 20 oktober.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *